Stamboek

Cats and Tulips is een onafhankelijke vereniging die zijn eigen stamboek voert en dus ook stambomen uitgeeft. Om stambomen bij onze vereniging aan te vragen dient u fokkerlid van ons te zijn en een TICA geregistreerde catterynaam te hebben. Meer informatie over lid worden en een catterynaam aanvragen staat onder lid worden.

Het aanvraagformulier voor stambomen voor een nest is tevens het dekbewijs. Indien u niet de eigenaar van de kater bent, dan dient de katereigenaar dit formulier ook te ondertekenen. U stuurt het formulier pas op nadat de kittens geboren zijn. Bij de aanvraag dient ook een kopie van de stamboom en het eigendomsbewijs van beide ouders te zijn toegevoegd. Wanneer u voor de allereerste keer stambomen bij ons aanvraagt, dan dient u ook een kopie van de TICA cattery registratie op te sturen.

De kostprijs van 1 stamboom is € 12,50.  Dit is een 5-generatie stamboom. Wanneer u stambomen aanvraagt dient u zelf het verschuldigde bedrag over te maken naar rekening nummer NL44INGB0008242579 t.n.v. Cats and Tulips. Onder vermelding van de geboortedatum van de kittens en de catterynaam. U krijgt geen acceptgiro thuis gestuurd. Ons stamboek secretariaat probeert de stambomen te versturen binnen 4 weken nadat het verschuldigd bedrag is betaald en alle benodigde papieren zijn ontvangen.

Voor leden uit het buitenland geldt er een toeslag van € 5,-. per nestje.


Heeft u verder nog vragen, dan kunt u terecht bij ons stamboeksecretariaat:

Annemiek Gierveld

Berenkreek 67

3206 GA Spijkenisse

06-22741830

Bereikbaar tussen 18.00 uur en 20.00 uur

 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.